OKAY, SÅ GØR JEG DET!

Kan I huske indlægget “Anti-fotogen”? Ellers kan du læse det her. Titlen siger det hele: jeg er ikke fotogen. Hvilket selvfølgelig medførte lidt drillerier og en udfordring om at lægge et “Dagens” på. Jeg var (selvfølgelig) ikke bleg for at tage udfordringen op, men du blev advaret!

Dagens

Jakke: Nué Notes Trøje: Zara Bukser: Suite|Blanco Sko: ANGULUS Tørklæde: Beck Söndergaard Taske: Springfield Man – alt (på nær skoene) er fra sidste sæson eller tidligere, så jeg kan ikke linke til det.

Lad os se…. Jeg lagde ud med lukkede øjne og halvåben mund…. Herefter kom min datter løbende ind, “jeg vil også med på billedet!”. Oki doki. Og så stod vi der og poserede….. Jeg måtte desuden lave det i sort hvid, da jeg ikke havde bemærket den lilla havestol i baggrunden, som virkelig ikke så pæn ud! Well, det var da en begyndelse. Jeg gør det bedre næste gang. Så kan man måske oven-i-købet se hvordan tøjet ser ud.

Men måske er det bare mig, der er desillusioneret? Hvem ved, måske alle de fotogene bloggere med gode “Dagens-billeder” også er nødt til at tage en 15-20 billeder, før der er 3 der kan bruges? Det vil jeg bilde mig selv ind – og så ellers bare acceptere at jeg er…..anti-fotogen.

God weekend!

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s