PRINSESSENS SMYKKESKRIN

SMYKKESKRIN

En ANGULUS-begyndersko-skoæske (langt ord, men mest rammende om de fine skuffe-skoæsker der følger med de mindste størrelser fra ANGULUS) + perler, glitter og diamanter + en klat lim eller 30 = DIY-prinsesse-smykkeskrin! Okay, ikke flere bindestregsord, bare en hyggelig idé til lidt kreativitet i det lille hjem. Passer især godt til plastikperler og H&M´s uendelige samling af Hello Kitty/My Little Pony/Disney Prinsesse-smykker. Og de forgyldte armbånd man kan snuppe fra sin mor´s smykkeskrin, når hun ikke ser det….

 

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s