PRINSESSENS SMYKKESKRIN

SMYKKESKRIN

En ANGULUS-begyndersko-skoæske (langt ord, men mest rammende om de fine skuffe-skoæsker der følger med de mindste størrelser fra ANGULUS) + perler, glitter og diamanter + en klat lim eller 30 = DIY-prinsesse-smykkeskrin! Okay, ikke flere bindestregsord, bare en hyggelig idé til lidt kreativitet i det lille hjem. Passer især godt til plastikperler og H&M´s uendelige samling af Hello Kitty/My Little Pony/Disney Prinsesse-smykker. Og de forgyldte armbånd man kan snuppe fra sin mor´s smykkeskrin, når hun ikke ser det….

 

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s