OM / ABOUT

(See below for English)

Det burde være nemt bare at smide et par linjer om sig selv… Uden at det bliver for meget “se på mig, jeg er fantastisk!” (for meget ego) eller for meget “Jeg er bare en almindelig kvinde/mor/kæreste som alle andre” (for kedeligt). Men det føles lidt som at skrive en jobansøgning (ikke nødvendigt, jeg har et job) eller som noget til en datingside (heller ikke nødvendigt, jeg har en kæreste)…

Så for at gøre det simpelt:

Jeg kan lide at læse bøger. Lavet af papir. Den gammeldags form for læsning. Og jeg tror også på at et glas vin om dagen (eller 2) holder lægen væk. At rejse er fantastisk, ville bare ønske jeg havde mere af det. Tatoveringer er også helt ok.  For nogle år siden lovede jeg mig selv, at jeg ville få lavet et half sleeve, inden jeg fyldte 40. Det er gjort. Jeg begyndte selv at tatovere for 4 år siden. Mange modige venner og veninder har været under “nålen”, og det er ingen hemmelighed, at jeg drømmer om at gøre tatoveringen til min levevej. Jeg bor i bjergene, men føler mig ret godt tilpas i havet. Yoga holder mig fleksibel, og mit arbejde holder mig beskæftiget. Jeg har været sammen med den samme mand i 20 år. Jeg blev friet til for nogle år siden, så det ser ud til, at jeg skal giftes. En skønne dag. Jeg har et palmetræ, 4 høns og en kattefamilie i min have. Jeg har også 2 børn (men ikke i haven – de bor i vores hus). Glasset er halvt fyldt og YOLO. Ses!

—-

So, it should be easy peasy to just throw a few lines about yourself… Without making it too “look at me, I´m awesome!”  (too much ego) or too “I´m just a regular woman/mom/girlfriend like everyone else” (too boring). But it feels a bit like writing a job application (not needed, I have a job) or something for a dating site (also not needed, I have a boyfriend)…

So here´s to simplicity!:

I like reading books. Made of paper. The old fashioned kind of reading. And I´m also a true believer that a glass of wine a day (or 2), keeps the doctor away. Travelling is great, just wish I had more of it. Tattoos are pretty great too. Some years ago I promised myself I would have a half sleeve made before I turned 40. That´s done. I started tattooing 4 years ago. Many brave friends have been marked by my needle, and it is no secret that my goal is to make tattooing a living. I live in the mountains but feel quite comfortable in the sea. Yoga keeps me bendy and my job keeps me busy. I´ve been with the same man for 20 years. I was proposed to last year, so it seems like I´ll get married. Some day. I have a palm tree, 4 chickens and a cat family in my garden. I also have 2 kids (but not in the garden – they live in our house). The glass is half full and YOLO. See you later alligator.

8 kommentarer til “OM / ABOUT”

 1. Hej! Altid hyggeligt at høre fra en landsmand/kvinde ;)… og tak tak mon ikk det snart de begynder at vinde lidt hihi… hvor bor du henne af i Spanien?…. og se så´at få losset ham i R…. manglede da bare med en ring p fingeren! =)
  Vil titte lidt rundt på din blog…
  Michella

  1. Hej igen 🙂
   Ja, det er altid hyggeligt at møde en, der er i “samme båd”. Jeg bor på Tenerife, hvor jeg mødte kæresten for 10 år siden. Mht. ringen på fingeren, så er det helt ok at det er som det er; vi er jo sammen alligevel og jeg har egentligt aldrig haft den store drøm om stort bryllup med hvid kjole og stor fest (selvom jeg ELSKER at være til andre folks bryllupper!).
   Som du kan se er min blog ganske ny, men man skal jo starte et sted. Og det blev så her 😉
   Jeg følger lidt med hos dig, for det er nu så hyggeligt at høre om hverdagen og erfaringer fra én der også er langt hjemmefra. Nå ja, og så er dit liv jo ikke just kedeligt 😉
   Lune kram, Line.

 2. Hey Gaffa!

  Det er en dejlig blog, du har fået lavet:)
  Synes da egentlig der mangler et par billeder til beskrivelsen af, hvordan du så ud i 90’erne…. Jeg kan godt hjælpe med at par stykker, hvis det skulle være!

  Det var super skønt at se dig igen, glæder mig allerede til næste gang.

  Køsser og møsser til dig fra mig

  1. Ha ha, jeg ved næsten ikke om jeg skal sige “Det vover du ikke på!” eller “Ja, måske, du har ret”…. Men de skal helt sikkert lige igennem en dybdegående godkendelses-process inden det kan komme på tale med en afsløring af 90´er looket!
   Fantastisk dag, det bliver dejligt at se dig igen! Snart forhåbentligt!

 3. Jeg har fundet din blog 🙂 Og, dine “Verdens bedste boller”
  Glæder mig til at prøve dem.
  Og….vi lever på den samme Ø.
  Her er skønt.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

– og ganske uperfekt.

%d bloggers like this: