Séance de thé avec Diane.

Hvem der bare var 18 år og i Paris lige nu…. Som min søster P, der lige besluttede sig for snuppe en uge i den franske capital og i dette øjeblik spiser middag i en lille jazzclub med sin veninde. Og så noget med en tatovering…. Den har også stået på champagne på Champs Élysées og en invitation til vodka i et “hemmeligt kapel” nær Jim Morrisons grav. Og så naturligvis lidt arbejde. Bl.a. et interview med icon Diane Pernet. Og hvis du ikke ved hvem hun er, så lad straks være med at kalde dig fashionista eller find ud af det her. Kort og godt er hun en amerikansk designer/journalist/blogger bosat i Paris.  Hun startede en af verdens første fashion blogs A Shaded View On Fashion tilbage i februar 2005 og er grundlægger af den parisiske modefilm-festival A Shaded View On Fashion Film. Det, der bare skulle have været et kort interview, endte med at blive en 3-timers hyggesnak over en kop té (eller mange) på Diane´s stamcafé. No one resists my sisters charm! Jeg glæder mig til at få flere detaljer når hun en dag beslutter sig for at vende næsen hjem mod Danevang igen….

Resultatet af interviewet kan ses i DRY MAGAZINE´s første danske nummer, der udkommer februar 2013.

Og så var der lige noget med en tatovering. P sendte mig en sms i formiddags, hvor der stod at hun skulle tatoveres senere i dag. Men tror I hun svarer på mine beskeder? Hvad? Hvor? Hvorhenne? Hvorfor? Pourquoi???

My sister P´s in Paris having a good time. Last friday she interviewed Diane Pernet, creator of A Shaded View On Fashion Film (Fashion Film Festival) and one of the worlds first fashion bloggers, who started her fashion blog in february 2005. This morning P send me a message saying something about getting a tattoo….??? Looking forward to hear about it!

3 kommentarer til “Séance de thé avec Diane.”

 1. Hold op en fed blog. Er vild med dit sprog. Fniste da lidt, da jeg læste dette indlæg. Ikke fordi det er specielt sjovt, men dit sprog er jo for fedt. 🙂

  Har tilmeldt mig inde på bloglovin, og glæder mig rigtig meget til at læse mere fra dig! 😀

  Hvis du har tid og lyst, skal du være velkommen til at kigge forbi hos mig 🙂

  MVH Amalie Valentina //
  missmaloui.dk

  1. Hej Amalie Valentina.
   Tusind tak for dine søde ord! Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide bloggen og sproget (som det jo slet ikke er alle der bemærker;) ). Jeg har også været forbi din blog, som er virkelig god (følger nu på bloglovin)! Din opsætning er smuk og du skriver i et dejligt friskt og positivt sprog. We like!
   Kram, Line Karen//**

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s