Har sovet i 100 år…..

100 års søvn…. Ellers sådan føles det ihvertfald! Mit fravær på bloggen er alt for stort! Og det er bestemt ikke fordi jeg ikke gider. Jeg har flere 100 billeder liggende liiiige klar til at blive publiceret…. Men lige nu er det bare eksamen jeg har fokus på. Vi er i fuld gang med 1. års eksamen, og det er faktisk rigtig rart. Har (endnu ikke) nogen nerver, glæder mig mere til at skulle op – og forhåbentligt kunne gå på juleferie med en bestået eksamen!

asm_gallery
Billede fra Anywho.dk

anneSofieMadsen_ill-abc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apropos 100 år: I fredags var min søster så heldig at få et par billetter til premieren på balletten “Tornerose” på Det Kgl. Teater. Og inviterede mig med! Og det passede perfekt, for jeg havde i forvejen bedt mormor om at passe ungerne pga. arbejde om eftermiddagen (noget med Tempt Cider og Paradise Hotel – mere om det en anden dag!). Og mormor havde heldigvis intet imod at hygge med ungerne hele aftenen. Så søster P og jeg tog hinanden i hånden og lagde ud med at gå på pop-up gallery i B56 (skøøøøn butik i Bredgade, København), hvor Anne Sofie Madsen udstiller – og sælger originaler og genoptryk så længe lager haves. Og det lykkedes at få overbevist mig selv om, at det – på trods af et meget stramt SU-budget – ville være en god investering med sådan et billede. Så jeg er nu den glade ejer af et styk signeret Anne Sofie Madsen billede. Super-flot! ASM laver nogle helt utroligt detaljerede og delikate grafiske prints. Og når jeg en dag får råd skal den printede silke-t-shirt til 1800,- fra B56 hjem og hænge i mit skab!

Balletten "Tornerose" på Det Kgl. Teater.
Balletten “Tornerose” på Det Kgl. Teater.

Tilbage til Tornerose! Jeg elsker teatret. og biografen. Og baren. Og klubben. Og festen. Okay, jeg elsker i det hele taget at komme ud. Efter at jeg er blevet single-mom er det så sjældent at jeg kommer ud, at jeg virkelig værdsætter enhver form for godt selskab ude i byen. Og en tur i teatret er ikke sådan at kimse af. Det Kgl. Teater er jo smukt i sig selv, hele atmosfæren, orkestret, folk i fint tøj og et glas champagne i baren (okay, det var cava – er jo altså på SU) gør det til en oplevelse. Regnede ud, at det vist er 15 år siden jeg sidst var i Det Kongelige, og selvom jeg foretrækker opera, var det en fantastisk aften i balletten! Tak til søster P og Jonathan (der var med i balletten). Og selvom de der balletfyre har alt for meget make-up på efter min smag, så er der altså udsigt til sixpack og god røv i stramme bukser. Man må vel nyde det man kan, når man kun ser sin kæreste hver 3. måned….

Skærmbillede 2012-12-03 kl. 09.41.03Skærmbillede 2012-12-03 kl. 09.40.09

 

4 kommentarer til “Har sovet i 100 år…..”

 1. Godt til dig med lidt smukke billeder og lidt trikot 🙂
  Det er godt nok også længe siden jeg har været i det kongelige teater, men har nu planlagt en date med ældstesønnen – der virkelig ønsker sig at se en forestilling 🙂

  1. Haha, ja lidt trikot må man have 😉
   Jeg tænker også, at min søn på 9 år måske ville syntes det var spændende med en tur i Det Kongelige. De har jo efterhånden også en del familie-forestillinger (inkl. Tornerose, som jeg dog tror han vil finde lidt kedelig…), så det er bare at vælge!

 2. Ja, man må da sige, at det virkelig er nogle smukke billeder!! Sådan et kunne jeg også godt tænke mig 🙂

  Og balletten ser virkelig fin ud. Hvem elsker ikke historien om Tornerose 😀

  Sidst jeg var i det kgl. faldt jeg i søvn :/ Virkelig et kedeligt stykke… Om syndefaldet……………..

  1. Det må virkelig have været kedeligt med syndefaldet, haha 😀 Næste gang må du sidde tæt på orkestret, så du bliver truttet vågen i ny og næ!
   Jeg glæder mig også til at få billedet op og hænge. Det skal lige i en fin ramme 🙂

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s