Good old…reklame!

Jeg ved det, jeg ved det…. Jeg burde sidde begravet i eksamens-læsning lige nu. Men jeg har tilladt mig en time til overspringshandlinger, og efter at have drukket en lun chai-latte-kakao (mens jeg med drømmende øjne stirrede på sneen der daler sagte foran mit vindue), må det være tid til mere seriøse overspringshandlinger! Som bloggen….

I min søns klasse går der en sød kammerat. Han kommer fra den ultimative overskudsfamilie; hans mor er helikopter-læge, hans far er også læge – men en af dem, der tilbringer halvdelen af tiden i Afrika med at vaccinere og forske i trope-sygdomme. Og så er de i øvrigt 3 søskende! Hans farmor og farfar bor lige i nærheden af skolen og inviterer i ny og næ hele klassen på besøg til hjemmebag (i skoletiden – så bliver det helt udflugts-agtigt). Og farfar har et antikvariat. Som hele klassen besøgte i sidste uge. Og her fik hver elev lov til at vælge noget, de måtte få med hjem. Min søn valgte 3 gamle Anders And blade. Og det var altså underholdende læsning – også for mig! Og for sådan en reklame-freak som mig, var det ganske morsomt at se de gamle annoncer. Og det skal I selvfølgelig ikke snydes for!

Anders And fra 1966. Til 1.35 inkl. oms!
Anders And fra 1966. Til kr. 1.35 inkl. oms!
Man kan bestille sjove plakater, wee-haaa (Anders And fra 1976)!
Man kan bestille sjove plakater, wee-haaa (Anders And fra 1976)!
Vild konkurrence! Vind et FARVE-TV! Bemærk: Sony! Wuuuhhhh ;) Vi bør være så taknemlige for vores fladskærme...
Vild konkurrence! Vind et FARVE-TV! Bemærk: Sony! Wuuuhhhh 😉 Vi bør være så taknemlige for vores fladskærme…
Knaldgodt! Brandgodt! Stanggodt! Seriøst? Stanggodt? Tja, hvorfor ikke?
Knaldgodt! Bragende godt! Stanggodt! Seriøst? Stanggodt? Tja, hvorfor ikke?
Kan du læse runer? Eller kan du lære det med Foska havregryn! Kan overhovedet ikke huske Foska, det må være fra før min tid. Men jeg er imponeret over de grafiske tegninger!
Kan du læse runer? Eller kan du lære det med Foska havregryn! Og så bliver det oven-i-købet dobbelt så sjovt at spise Foska! Jeg kan overhovedet ikke huske Foska, det må være fra før min tid. Men jeg er imponeret over de grafiske tegninger.
Men hvis man nu ikke er så heldig at vinde fjernsynet, kan man altid forsøge at vinde DYMO-prægeren! Så kan man skrive navn på alt muligt!
Men hvis man nu ikke er så heldig at vinde fjernsynet, kan man altid forsøge at vinde DYMO-prægeren! Så kan man skrive navn på alt muligt!
Who needs Red Bull? Dandy kvikker bestandig!
Who needs Red Bull? Dandy kvikker bestandig!
Intet 70´er Anders And blad uden Jolly!
Intet 70´er Anders And blad uden Jolly! Denim overtake!

One thought on “Good old…reklame!”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s