Jump in!

Der er sket så meget og jeg har så meget at fortælle! Men det må komme hen ad vejen, for det er efterhånden flere måneder siden at jeg har blogget, og hvem vil bombarderes med indlæg om alt og ingenting? Men jeg skylder at fortælle at eksamen i december gik godt. Juleferie i Asturien også god. Praktik fantastisk! Har desværre bare en uge tilbage på mit praktiksted, og så står den igen på eksamen. Eksamen har jeg det fint med, jeg er bare ærgerlig over ikke at skulle på “arbejde” hver morgen. Skolen er skøn, men det er altså bare en del bedre at have noget ansvar og beskæftige sig med noget inden for sit område. I den virkelige verden.

Nok for nu, skal ud og nyde det dejlige forårsvejr!

I må alle have en dejlig weekend:)

Var på Louisiana i onsdags. Fik helt lyst til at hoppe i vandet!
Var på Louisiana i onsdags. Fik helt lyst til at hoppe i vandet!

So much have happened and I´ve got so much to tell! But I´ll make an easy start as nobody wants to be spammed with updates on everything and nothing. But I do owe to tell that my examn in December went well. So did the Christmas vacation in Spain. My months as an intern are just splendid and it´s kind of sad to be going back to school. One week left and then it´s time for a new examn. Will miss going to “work” every morning – even though school is great.

Enough for now, the weather is pure spring and sunshine (a bit chilly…) so I´m going outside!

Have a lovely weekend:)

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s