Verdens bedste (naturlige) råd mod nat-hoste

Da jeg for flere år tilbage døjede med en irriterende kriller-hoste en nat, diskede min kæreste op med et råd, han havde fået af sin bedstemor: Hak et løg og sov med det ved din side. Såre simpelt! Man tager ½-1 løg, skærer det  i store tern, ned i en bred skål (eller dyb tallerken) med det, og ind og stå tæt ved hovedet (på sengebordet eller endnu bedre: ved siden af hovedpuden – hvis du altså ikke svømmer crawl i søvne), og vupti! på mindre end en halv time er hosten væk (eller ihvertfald temmelig reduceret). Virker på både voksne og børn! P.S.: Hele værelset kommer til at lugte af løg, men det lægger man altså ikke mærke til i søvne. Bare husk at lufte ud næste morgen! Fantastisk!

2 thoughts on “Verdens bedste (naturlige) råd mod nat-hoste”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s