Anti-fotogen

Skilsmissefamilier, papfar, stedmor, halvsøster og alle de andre. Kært barn har mange navne, og som så mange andre her i lille Danmark er jeg selv en del af det. Mine forældre fik mig sidst i 70´erne, da de selv var omkring de 20 – og så var det lis´som det. De blev skilt og fik nye familier. Og det har jeg altid været taknemmelig for, for er der to der er som nat og dag… Så er det mine forældre. Gud forbyde, at de var blevet sammen! Det var aldrig gået godt! Det gjorde det til gengæld, da de blev skilt. For med de nye familier kom et par gode pap-forældre og en masse halve og kvarte søskende. 8 for at være helt præcis. 3 brødre og 5 søstre. Vi ses bare aldrig på en gang, for halvdelen hører til på hver sin side af mine forældre.

Men det var slet ikke det jeg ville ind på i dag! Det krævede bare en lille intro at præsentere de 3 søstre: mig selv, M og P.

3 søstre

Og billedet illustrerer så det, jeg ville frem til: Kender I også nogen, der bare altid ser godt ud på billeder? Som i ALTID? Uanset om det er opstillet eller ej? De behøver bare være inden for kameraets vinkel et voilà, så er der et pletskud! Jeg er ikke en af dem.

Billedet er taget ved min mors (3.) bryllup for 3 uger siden. Det var a blast! Skideskægt! Det er mig til venstre. Meget sigende. Med lukkede øjne. Ingen kommentarer om søster M i midten. Og sådan er det bare hele tiden! Enten har jeg lukkede øjne. Ellers er jeg ved at sige noget med åben mund. Eller peger på noget, så det passer med at min hånd dækker øjnene. Eller glemmer at rette mig, så jeg ser helt pukkelrygget ud. Mulighederne er mange, men fakta er, at der skal tages omkring 45 billeder af mig, før man kan regne med at bare et er nogenlunde godt. Jeg skal nok sige til næste gang det sker. Og lad mig så lige kommentere hende den skønne til højre i billedet. Søster P. Hun er hende der fra før. Som ALTID er smuk på billeder. Uanset om hun lige er stået op, surmuler, har tømmermænd eller you name it! Det kan ikke gå galt. Jeg under hende det helt bestemt. Hun er sgu sød. Og det er åbenbart det, der altid ses på billeder.

P.S.: Her fik I så også lige forklaringen  på, at der ikke er mange “Dagens outfit” på denne blog. Jeg har intet problem med min stil. Er især glad for mine sko og støvler. Men det er bare ikke god stil at vise sig selv frem med lukkede øjne. Eller åben mund. Når det ikke var meningen. Men måske jeg skulle gøre det til mit kendetegn? “Hende der, der ALDRIG ser godt ud på bloggen”….

Det er hermed med i overvejelserne for fremtidige indlæg;)

 

One thought on “Anti-fotogen”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s