Tattoo story

Der er bestilt tid til ny tattoo. Om alt går vel, skal jeg “tusses” på torsdag og jeg glæder mig. Selvom det gør ondt. Det er 8. gang jeg skal tatoveres, og det lyder måske af meget, men jeg er på ingen måde “over-tatoveret”. Min tatovering på ryggen er f.eks. kommet til ad flere omgange…

Hvor skal den næste så sidde? Gæt selv (og det er ikke i armhulen;) )!

Jeg fik min første tattoo som 16-årig. En lille fin tribal på lænden, som dengang var åhh-så-cool-og-moderne. Det holdt den så op med at være (og den var desuden lavet af en eller anden amatør-lærling, så kvaliteten i arbejdet var bestemt ikke noget at råbe hurra for), og jeg fik den ændret. Først én gang med noget krims-krams og derefter blev der tilføjet en sommerfugl og nogle stjerner. Sidstenævnte er mægtig fint, men krims-kramset var ikke nogen succes, og nu var jeg egentligt lidt træt af mine egne halvhjertede forsøg på at rette op på amager-nummerpladen (eller røvgeviret som det også kaldes), så hele herligheden blev malet over af et par flotte blomster i bedste Hawaii-stil, der dog gjorde plads til stjerner og sommerfugl. Fin løsning, jeg er stadig glad for dem.

De tre andre tatoveringer er henholdsvis to af den fine slags (den ene kan ses her) og en enkelt, der også snart skal laves om. Den sidder heldigvis diskret på hoften, hvor jeg ikke så ofte får øje på den. Og det er godt, for selv om den minder mig om en fed tur til Bali, så minder den mig også om en mindre fed ex. Der iøvrigt render rundt med samme tus på hoften…..

 

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s