Konkylie-tatovering.

Konkylie-tatovering.

Der var en der sagde noget a la “Bør du ikke selv sætte et eksempel, inden du begynder at fremvise andre folks tatoveringer på din blog?”. Så selvom jeg ikke har det store behov for at fremvise mine tatoveringer (som jeg er meget glad for og ikke fortryder!), kommer der her en af dem: min lille konkylie. Den er 2½ år gammel og sidder diskret bag på min højre overarm. Den er lavet af Jan Lobo, der kan noget med farver og skygger! -Og som iøvrigt er den eneste der pt. “får lov” at tatovere mig.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s