Konkylie-tatovering.

Konkylie-tatovering.

Der var en der sagde noget a la “Bør du ikke selv sætte et eksempel, inden du begynder at fremvise andre folks tatoveringer på din blog?”. Så selvom jeg ikke har det store behov for at fremvise mine tatoveringer (som jeg er meget glad for og ikke fortryder!), kommer der her en af dem: min lille konkylie. Den er 2½ år gammel og sidder diskret bag på min højre overarm. Den er lavet af Jan Lobo, der kan noget med farver og skygger! -Og som iøvrigt er den eneste der pt. “får lov” at tatovere mig.

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s