Mine bedste fashion-fund

Jeg er ret nysgerrig. Især når det kommer til andres klædeskabe og håndtasker. Jeg elsker at læse blogs om dagens outfit, what´s in my bag, dagens indkøb osv.. Jeg ville også gerne selv dele ud af outfits, men jeg er bare så hamrende ufotogen, at det ville være en skændsel for bloggen. Jeg er typen der altid lukker øjnene på billeder, eller kommer til at dreje hovedet eller sætte hånden foran ansigtet for at fjerne et flyvsk hår, lige når kameraet siger klik. Og så fatter jeg bare ikke, hvordan så mange kan se så godt ud på en hel almindelig dag….? Make-up´en er flawless, håret sidder perfekt, tøjet krøller aldrig og der er sammensat accesories til perfection. Sorry, just can´t do it. Jeg lader de andre om det:) Så her kommer i stedet nogle af mine bedste køb:

Læderjakke fra Nué Notes. 3/4 ærmer og læderbånd i halsen, der kan bindes som sløjfe eller tages ud. Stram pasform (selv om den ser stor ud på billedet). Købt på Trendsales for 500,- som ny (sælgerens fejlkøb).
Spanske jagt-ridestøvler i læder. Har haft dem i 4 år og brugt dem flittigt. De holder! 500,- i motorcykel-forretning i Spanien (når man kører motorcykel, er det godt med støvler der har lynlåsen på ydersiden af benet, så man ikke ridser motorcyklen).
Cardigan i 100% cashmere fra Månestråle. Fake læder-lapper på albuerne. Købt på Trendsales for 100,- (så god som ny, jeg tror ikke den nogensinde havde været i brug).
Endnu et køb fra Trendsales. Taske fra Yves Saint Laurent. Den er sikkert ældre end mig og godt brugt. Fantastisk (og ægte)! 100,-!

2 thoughts on “Mine bedste fashion-fund”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s