WE ARE FAMILY

Processed with VSCOcam with s2 preset
Nerel: Decathlon (t-shirt), Pomp de Lux (shorts), ANGULUS (sandals) – Isabella: H&M (dress), ANGULUS (sandals) – Line Karen: Asos (dress), Clarks (sandals), El Caballo (sunglasses) – Juan: Decathlon (t-shirt), RipCurl (bag), Arnette (sunglasses), I haven´t got a clue (shorts ands shoes)

The primary reason for our return to Tenerife is family. Our small family. We are just” the 4 of us as the closest family-member live 2000 km away on the Spanish north coast of Asturias. The last 3 years in Denmark has been wonderful. And tough. I’ve been close to my own family and friends, and it has really been great but being alone with two kids (and a study and a full-time job) is really exhausting. Daily life sums up to getting up early, preparing lunchboxes, cooking, setting the table, washing the dishes, grocery-shopping, helping with homework, filling the bath, washing the kids´ hair (easy), combing the kids´ hair (impossible), bills, work, study, vacuuming …. And sometimes a quick family visit. But I felt that there was almost no time to see family or friends. Close to impossible because when you are at home at 17 p.m. and the kids go to bed before 21 p.m. it gives you just 4 hours to fit in 90% of the above mentioned AND leave time to just be together. Quality time. The economy was not something to boast about   there is not much profit from one income when an apartment in expensive Copenhagen, car insurances, mobiles, internet, clothing, food etc. has been paid. I needed a vacation. Mentally and physically.

Now the tune has changed. I´m working less hours and although my working hours are much more intensive than in the office I enjoy being able to immerse myself in what I do and know that when I´ve finished I can (in good conscience) be with the kids and their father. There is actually another person who also cook, wash up and pours me a glass of red wine. Their father (or google) steps in when I have forgotten how it to divide 17.734.972,42 with 364,50. There is time for a dip in the pool or the sea. Every day. And then we just round it off with a walk into the sunset or a trip to the skate-park (Juan and I are ok, Nerel ,10, has eagerly started to learn and little sister Isabella is just waiting for us to get her a pink skateboard before she will join us) followed by a cold beer on a cliff edge to the sound of ocean waves and the warmth of the last sunrays. And I am sleeping next to the man I love. Every night. And we enjoy our children. Together.  Does that sound romantic? Yep, it is. I´m becomming completely balanced mentally and physically.

DA:

Den primære årsag til vores tilbagevenden til Tenerife er familien. Den lille familie. For vi er “bare” os 4. Nærmeste familie bor 2000 km væk på den spanske nordkyst i Asturien. De sidste 3 år i Danmark har været skønne. Og hårde. Jeg har været tæt på min egen familie og venner, og det har virkelig været fantastisk – men at være alene med 2 børn (og et studie og et fuldtidsjob) er virkelig udmattende. Hverdagen går op i vækkeure, der ringer for tidligt, madpakker, lave mad, dække bord, vaske op, købe ind, hjælpe med lektier, fylde badekarret, vaske hår på ungerne (nemt), rede hår på ungerne (umuligt), regninger, arbejde, studere, støvsuge…. Og ind imellem et lille familie- eller venne-besøg. Men jeg følte nærmest ikke, at der var tid til at se andre. I hverdagen nærmest umuligt, for når man er hjemme kl 17 og ungerne skal i seng inden 21, giver det bare 4 timer, hvor 90% af ovenstående skal klemmes ind. Økonomien var ikke noget at råbe hurra for –  der er ikke meget overskud fra 1 indkomst, når lejlighed i dyre København, bil, forsikringerne, mobil, licens, internet, mad, tøj mm. er betalt. Jeg trængte til ferie. Mentalt og fysisk.

Nu er der andre boller på suppen. Jeg er gået ned i tid, og selv om arbejdstimerne er meget mere intensive end på kontoret, nyder jeg at kunne fordybe mig og vide, at når jeg har fri kan jeg med god samvittighed være sammen med ungerne og deres far. Der er rent faktisk en anden person, der også laver mad, vasker op – og skænker mig et godt glas rødvin ind imellem. Far (eller google)træder til, når mor har glemt hvordan det lige er man dividerer syttenmillionertrehundresyvogtredivetusindfemhundredesyvogfyrre-komma-fireogtredive med toogfyrreogenhalv. Der er tid til en dukkert i poolen eller havet. Hver dag. Og så runder vi lige af med en gåtur i solnedgangen eller en tur ud og skate (både far og mor er ganske habile, Nerel på 10 år er ivrigt i gang med at lære – og lillesøster Isabella venter lige på at vi får købt et pink skateboard inden hun vil i gang) – efterfulgt af en kold øl på en klippekant til lyden af havets brusen og varmen fra dagens sidste solstråler. Og jeg sover ved siden af manden jeg elsker. Hver nat. Og vi nyder vores børn. Sammen. Lyder det romantisk? Jeps, det er det også. Jeg er godt i gang med at blive fuldstændig afbalanceret – mentalt og fysisk.

4 kommentarer til “WE ARE FAMILY”

 1. Hvor er det skønt at læse om dit ‘nye liv’! Det lyder som om, der er kommet ro på og glæde i hverdagen! Vi savner dig herhjemme og glæder os alle tre til at besøge jer, når Villads har alderen til det.
  Mange lune kram fra familien tærte😊

  1. Hej bedste tærte + famila!
   Ja, det er dejligt nemt at dele hverdagen med jer derhjemme her 🙂
   Vi har givet afkald på meget, men det har bestemt været den rigtige beslutning. Lad nu ikke Villads vokse for hurtigt! Men kom endelig herned når I får tid og lyst, mi casa es tu casa!
   Giv dine drenge et kæmpe kram!
   – Æb

 2. Så fik du gang i bloggen igen – YAY!

  Hvor lyder det bare helt igennem skønt og som den helt rette beslutning. Bliver helt varm og glad indeni af at læse om det 🙂

  Kh Lou

  1. Hvor er du sød Lou, tusind tak 🙂 Ja, der er vist noget om at “family comes first” – det er skønt at se – især – ungernes glæde ved at have både far og mor sammen. Jeg er selv skilsmissebarn og ville aldrig ønske det anderledes, men det her med at far og mor er sammen, men bor 5000 km fra hinanden, det er bare for besværligt 😉

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s