HELLO!

Hello

This is kind of strange…. I´ve been working with so many pro bloggers in my job that I got to a point where I thought it would be best to just leave it up to them to fill the internet with their stories. They know how to do it well and the web is already full of blogs. I have posted 7 blogposts this year. Seven. Not even one every month. That´s not really what you can call a dedicated blogger. But here I am anyway. Maybe you wonder why?

First of all: Believe it or not, but people have actually called for it. Like in “asked me to please start blogging again”. Wauw, that totally warms my little heart. Thanks!

Second: This is a really easy way to share everyday stories and pics with friends and family back home. And it might even be interesting to other people. Who knows? I´m not gonna look at the stats to see how many of you are reading this (oh well, we know I will anyway) – as the purpose to this blog is to share our everyday adventure. Why:

3 weeks ago my kids and I moved from Copenhagen (Denmark) to Tenerife, a spanish volcanic island in the Atlantic Ocean some 400 kilometers off the coast of Africa. I have been living here before (moved here for the first time in 2002) but this time I think we´ll stay for good. My boyfriend (also the childrens father) is spanish, we have a lovely house in a mountain village and I even got to keep my old job! Lucky me, I am honestly blessed. I think there will be plenty of stories to tell.

So there you go. Let this be the beginning of a beautiful friendship.

 

DA:

Det er lidt mærkeligt . Jeg har arbejdet med mange pro bloggere i mit job, at jeg kom til et punkt, hvor jeg mente at det ville være bedst at lade det være op til dem, at fylde internettet med deres historier. De ved hvordan man gør det godt, og internettet er allerede fuld af blogs. Jeg har lavet 7 blogindlæg år. Syv. Ikke engang et hver måned i snit. Det er vist ikke rigtig, hvad man kan kalde en dedikeret blogger. Men her er jeg alligevel. “Hvorfor?” tænker du måske…?

Først og fremmest: Tro det eller ej, men folk har faktisk opfordret til det. Som I: “Du burde begynde at blogge igen”. Wauw, det varmer mit lille hjerte. Tak!

For det andet: Det er en rigtig nem måde at dele hverdagens historier og billeder med venner og familie derhjemme. Og det kan endda være interessant for andre mennesker. Hvem ved? Jeg vil ikke se statistikker for at se, hvor mange der læser med (Åh well, det ved vi, at jeg gør alligevel) da formålet med denne blog er at dele vores daglige eventyr.

For 3 uger siden flyttede mine børn og jeg fra København til Tenerife, en spansk vulkansk ø i Atlanterhavet omkring 400 kilometer ud for Afrikas kyst. Jeg har boet her før (flyttede hertil for første gang i 2002), men denne gang jeg tror at det bliver “for good”. Min kæreste (og børnenes far) er spansk, vi har et dejligt hus i en lille bjerglandsby, og jeg har endda kunne beholde mit gamle job! Heldige mig! Jeg tror, ​​der vil være masser af historier at fortælle.

there you go. Lad dette være begyndelsen på et smukt venskab.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s