BLACKOUT I KIRKEN

BLACKOUT2

Jeg går sjældent i byen. Det kræver planlægning at få passet ungerne (jeg har jo ikke hver-anden weekend børnefri, som de fleste andre forældre, der bor alene med deres børn). Og ærlig talt: jeg hygger mig lige så godt derhjemme med en flaske god vin, en veninde, søster eller film. Men da invitationen til Absolut´s Dark Matters / Gold Lip event dumpede ind, blev jeg alligevel nysgerrig (and we always like some VIP, don´t we?).

Onsdag aften gik turen til Nikolaj Kirke med skønne veninde Marie Louise under armen. Vi trådte ind i en blå verden, blev mødt af munke og guldglimmer og fik yummi drinks i hånden (serveret i de skønneste bøtter med låg, som jeg desværre ikke nåede at snige med hjem i tasken. Perfekte til at dyrke krydderurter i). Som VIP fik man – i bedste Harry Potter-agtige stil – en lille pose med glaskugler stukket i hånden. De kunne senere bruges som betalingsmiddel i baren. Nice!

Lækker music, masser af Ginger Ale og gode drinks, dejligt selskab, cooleste installation “BLACKOUT” (at se med lukkede øjne – totalt syret!), performances og bedste set-up, gjorde aftenen til en succes. Tak!

Psst: det lykkedes mig faktisk IKKE at drikke mig i hegnet. Som i: Var nærmest ædru da jeg kom hjem, og vågnede frisk og helt uden tømmermænd dagen efter (føler mig meget voksen og ansvarlig) – dog med en duft af McDonalds i håret. No words needed.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s