KLAR IGEN!

April

Long time, no see… Men bloggen skal drives af lyst, og hvis den ikke udstråler naturligt overskud, men påduttede indlæg – ja, så vil jeg hellere lade være. Men de lyse dage, lune temperaturer og en mini-ferie med familien har givet kæmpe overskud, og jeg dratter ikke længere om på sofaen uden energi til så meget som en kop kamille-te når børnene sover (til trods for at de først sover kl 22 – damn you lyse nætter og mørklægningsgardiner, der ikke slutter til!). Så bloggen er back in business!

Måneden bedste:

– Ferie i Berlin (hos min søster, der bor der) med kæreste og børn.

– Sandal-vejr.

– Ungerne styrer totalt på cykel (det var svært at lære, men nu kører det!).

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s