New

Nyt look? Helt rigtigt! Måske er det varmen, der gjorde at jeg syntes at bloggen trængte til et frisk, nyt look…. Eller også er det bare mig, der trænger til at få ryddet lidt op i mit liv (helt bogstaveligt talt, for jeg flyttede i juni og der står stadig flyttekasser der venter på at blive pakket ud. Jeg har glemt hvad der er i dem, men det kan vist ikke være vigtigt…). Og det smitter af på bloggen. Intet fyld i kanterne og en smule mere bredde til skrift.  -Der er også ny header på vej, skal bare lige have bikset noget sammen i PhotoShop… Velkommen til ny, forbedret “Dejligdansk”. Hvad syntes i?

Og så havde jeg fødselsdag i går… Jeg er 78´er, så du kan selv regne alderen ud. Og jeg må desværre erkende, at jeg ikke længere kan bilde folk ind at jeg er 27… Det har ellers virket meget godt de sidste 5 år. Jeg hæver den til 29, haha:) Havde en dejlig, hyggelig dag med store kager og bobler, men festen må vente til jeg kommer hjem fra ferie.

Jeg er løve, og de er kendt og berygtet for at elske alt bling bling. Og selvom der ikke var diamanter i sigte, må jeg indrømme at min kæreste er god til at finde gaver!  Über-fine armbånd var fint pakket ind i karamel-formede pakker. Jeg fik også en skjorte og en bluse og har forsøgt at posere med dem på. Men jeg er bare ikke god på billeder, så hold bare fokus på tøjet! Her er lidt billeder fra dagen:

Armbånd fra tøjkæden “bualá” (udtales ligesom voilá på fransk), der pt kun findes på Tenerife. Armbåndene er håndlavet i Thailand i ægte sten (ikke plastik). SÅ fine!
Clinique´s nye “Chubby Stick” i farven “two ton tomato”. Elsker den! Farven er kraftig, men transparent og læberne bliver shiny og gennemfugtede. Egentligt en gave til mig selv, for jeg måtte bare eje den da jeg prøvede den i forretningen;)
Safari-skjorte! Egentligt slet ikke min stil og jeg skulle overtales til at prøve den. Og så var den bare SÅ behagelig! Stylet med et bælte fra H&M bliver den lidt mere chic end med det medfølgende bindebånd. Og tjek så lige sandalerne, som jeg har levet i hele sommeren. Et fund fra H&M til bare 129,-!
Transparent leopard-bluse… Mmmm… Da jeg så den, vidste jeg ikke om jeg syntes den var for kinky eller for damet. Men hov! Den er jo faktisk top-nice (undskyld udtrykket) med et par shorts og en fin, sort bh inden under. Og med lidt læder og nitter kunne den ligefrem blive lidt rock´n´roll… Måske.

4 kommentarer til “New”

  1. Stort tillykke med fødselsdagen – jeg synes du ser rigtig sød og ung ud på billedet, så post bare flere 🙂
    Fortsat god ferie og glæder mig til at se hvad du finder på mht header…. resten er super fint 🙂

    1. Tak for de søde ord 🙂 Jeg forsøger nu “bare” at nøjes med at poste billeder med mig selv, når alt andet virker fjollet (tøjet ser unægteligt bedre ud på, end liggende flat på sengen, gulvet eller lignende)…
      Vi nyder ferien alt hvad vi kan – og i lige måde 😀

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s