Eftermiddag på stranden

En ellers halvkedelig onsdag eftermiddag blev til en super hyggelig aften-tur på stranden. Det var halvsent, da vi gik ud af døren, så vi var først i vandet klokken 19. Havet er stadig koldt, men når man først er i, vil man ikke op igen. Der er næsten ingen mennesker på stranden på det tidspunkt, så selvom solens stråler stadig lunede, havde vi stort set stranden for os selv. Ren anti-stress at ligge der i vandet og skvulpe i takt med bølgerne, der blidt smyger sig op ad strandens lune sand. Ungerne legede, de voksne svømmede sig en tur på skift og vi havde alle god appetit bagefter.

Nerel på stranden

 

Sand og vand mellem tæerne, skønt!

 

Stranden i Playa San Juan

2 kommentarer til “Eftermiddag på stranden”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s