American Crush

Rattan Turnlock Clutch $ 206,50 ; Fish Necklace $ 204,50 ; Marlow dress $ 345 ; Shrunken Sgt Pepper Jacket $ 850 ; Dip-Dye Logo Jacquard Scarf $ 185 ; Watersnake Venice Sandal $ 425 ; Marion Tote $ 595

Det er ved at være mange år siden at jeg har været over there. Mere end 10 faktisk… Og der kommer nok til at gå et par år mere, så begge unger er store nok til enten at blive passet eller komme med. Men når det sker, vil jeg lægge vejen forbi en af Tory Burch´s flotte butikker. Tory Burch er et nyere amerikansk luksus-mærke, der har en masse varer der slet ikke er noget for mig (bl.a. pga. de meget store logoer og det noget konservative look), og enkelte som jeg virkelig godt kunne finde på at investere i! Som ovenstående f.eks.. Adore adore adore! Mit første køb ville nok blive clutch´en (der lige nu er på tilbud), herefter tasken og tørklædet. Tory Burch forhandles i ganske få butikker i Danmark, men kan købes over nettet. Men hvis jeg lægger en 10´er i sparegrisen hver dag fra nu af og de næste par år, vil jeg hellere (i bedste Pretty Woman-stil) spadsere ind og shoppe i Tory Burch LA. Okay, make it en 20´er om dagen.

Nyd sommeren alle I dejlige guys and girls derude! Vi ses lige om lidt igen:)

2 kommentarer til “American Crush”

  1. Ka’ du så se at komme afsted! 🙂 Ungerne er altid store nok. Min “lille” tøs på snart 9 kom lige og sagde: “Moar?… Jeg ELSKER USA…” Vi havde ungerne med til Chicago sidste år, og de elskede “storbyen”, som de kalder den. I år gik turen til Florida (den mindste del af turen er altså Disney ;)) og de er bare loaded med go’e oplevelser. Og shopping med børn er altså bare nemmere i USA. Hold op, hvor er alting bare billigere og sjovere dér 🙂 Go – go – go!

    1. Sikke en dejlig kommentar! Og ja, du har jo fuldstændig ret 🙂 Jeg har også kun hørt positivt omkring det, at rejse med børn i USA. Lige nu er det vist også mest økonomien, der holder os tilbage. Jeg studerer, så “planen” er at blive færdig, arbejde og herefter -når det bliver muligt – tage nogle måneder fri for at rejse rundt derovre. Til den tid er ungerne vel omkring 7 og 13… Så er der noget at se frem til 🙂

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s