Man må gerne shoppe mere når man er på ferie!

Nike Air Relentless 2. I mint og sort! Love love! 75€

Altså, alene det at være på ferie er jo en undskyldning i sig selv. For at shoppe altså. Mere end man plejer. For det første fordi alting (stort set altid) er meget billigere! For det andet fordi der er så meget spændende, som man helt sikkert ikke kan få i Danmark. Det kan man ihvertfald bilde sig selv ind…. For det tredje fordi man har tid til det. Og for det fjerde fordi ferie rimer på shopping. Med mindre man er til trekking i en mellemamerikansk regnskov….

Så da jeg så disse sko, var der ingen grund til, at de ikke skulle med mig hjem! Jeg har længe kigget efter et par fede sneakers, men jeg er kræsen så jeg havde næsten opgivet. Jeg ved ikke om jeg gjorde et godt køb, men jeg er super tilfreds og de kommer helt sikkert til at aflaste mine godt udtrådte Converse All Star-sko i fremtiden (selvom de altid vil have en plads i mit skab og mit hjerte). Men hovsa! Der lå sør´me lidt mere i posen, da jeg kom hjem…. Hvis min kæreste brokker sig over mit forbrug bliver han henvist til De 4 Undskyldninger! Det kan da selv en mand forstå. Ikke? (På forhånd undskyld til alle forstående mænd).

Being on holiday is always a good excuse for doing some extra shopping. I got these fantastisc sneakers yesterday. Well, and some more stuff. And if my boyfriend complains that I spend too much I must tell him the 4 reasons for why it´s ok to shop more when you´re on holiday: 1: it´s cheaper abroad, 2: you can get sooo many nice things that you can´t find at home, 3: you´ve got the time to do it, 4: because holiday rimes with shopping. In my world:)

Über-lækkert bælte fra ZARA til bare 6€ på udsalg.
Perle/skull-armbånd i sommerfarver. Rock´n´roll goes to the beach;) 7 €
Kæmpe Creme fra Biotherm. Skin-Ergetic 125 ml (så skulle jeg have til det meste af vinteren), 43€. Min nye favorit-duft fra D&G. No 3 “L´Impératrice”, 37€ for 100 ml.

9 kommentarer til “Man må gerne shoppe mere når man er på ferie!”

 1. Sikke mange lækre ting du har fået købt 🙂 Jeg synes bestemt også at lidt shopping hører sig til på en ferie, uanset type. Det er altid så rart at have noget med hjem, som minder en om ferien. Uanset om det er tøj, sko, dullergrej eller det hele.

  1. Ja, i stedet for at fylde kufferten med nips og fjollede figurer (som man af en eller anden årsag altid gjorde i “gamle dage”, så hellere noget brugbart 😉 Og så alligevel en nips eller to, haha. Ha´ en dejlig dag:)

   1. Nå ja, kan se du har skrevet om det 🙂 Det er rigtig fint, og dejlige billeder i headeren 🙂
    Tak, er også glad, græd en lille smule af lykke 🙂

  1. Jeg er helt tosset med mint-lakrids kombinationen! Jeg går sjældent i sneakers, men syntes alligevel man bør have et godt par (eller 3), for fødderne trænger en gang imellem til en pause fra hælene. Ja, bæltet er superfedt! Måske til en “sød” kjole – lidt modspil?

 2. Shopping på ferie tæller bare ikke med i ens almindelige økonomi. Basta 🙂

  Er pt selv på jagt efter et par sneakers, der kan aflaste mine godt brugte New Balance. Overvejer faktisk et par Nike med enten mint eller pink detaljer.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s