Gold

 

Fik nye øreringe med posten for et par dage siden! Jeg bestilte dem på Trendsales hos smykkefirmaet Aida for noget tid siden. De har været et par uger undervejs, for de skulle først lige laves af guldsmeden Fabrina. Super-fine! Mine er guldbelagte, men de fås også i sølv eller oxideret sølv for godt 100,- plus porto. Findes også i en mindre model. Nu hvor jeg er på SU, bliver jeg nødt til at prioritere hvad der skal i klædeskabet og smykkeskrinet, for der er ikke råd til det hele. Og øreringene her er bestemt denne måneds bedste (og eneste) smykkekøb:)

Min kæreste som bor i Spanien – og som jeg ikke har set i næsten 2 måneder! – kom til Danmark sent i går. Dejligt at se ham igen og super romantisk at få forsinket Valentines gave kl. 2 i nat. Han har god smag, se bare her:

God weekend! Brug nu ikke alle lommepengene i Dansk Fashion Outlet;)

One thought on “Gold”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s