Gold

 

Fik nye øreringe med posten for et par dage siden! Jeg bestilte dem på Trendsales hos smykkefirmaet Aida for noget tid siden. De har været et par uger undervejs, for de skulle først lige laves af guldsmeden Fabrina. Super-fine! Mine er guldbelagte, men de fås også i sølv eller oxideret sølv for godt 100,- plus porto. Findes også i en mindre model. Nu hvor jeg er på SU, bliver jeg nødt til at prioritere hvad der skal i klædeskabet og smykkeskrinet, for der er ikke råd til det hele. Og øreringene her er bestemt denne måneds bedste (og eneste) smykkekøb:)

Min kæreste som bor i Spanien – og som jeg ikke har set i næsten 2 måneder! – kom til Danmark sent i går. Dejligt at se ham igen og super romantisk at få forsinket Valentines gave kl. 2 i nat. Han har god smag, se bare her:

God weekend! Brug nu ikke alle lommepengene i Dansk Fashion Outlet;)

One thought on “Gold”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s