SMK

I går havde jeg studiefri og alle lektierne var lavet. Så med en hel fridag foran mig,  besluttede jeg mig for at være lidt kulturel. Inspireret af en forelæsning i mandags om renaissancen, tog jeg turen til Statens Museum for Kunst og brugte dejlig lang tid på bare at kigge billeder og skulpturer.  I en travl hverdag som studerende og enlig mor til 2, er der sjældent plads til den slags “koble-af-hverdagen-tid” (ligesom jeg kun kommer til frisøren hvert halve år -max), så jeg nød det i fulde drag og hilste bagefter foråret velkommen i Kongens Have. Bonus: gratis adgang på SMK om onsdagen.

Det er i dag et vejr et soooolskinsvejr, oh søde vår tralalalala:)

 

Blev helt fascineret af blonderne her. Tænk, at man kan male så detaljeret!
Rosenborg i Kongens Have.

P.S.: Havde min søn på 8 år med (men sig det ikke til nogen – 2.C, havde ikke fri….), det var SÅ hyggeligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer til “SMK”

 1. Jamen, altså! Nu har jeg aldrig studeret kunst i stor stil – jeg er sådan mere “det kan jeg lide – no more explanation needed” – men når man har tid til at fordybe sig i et maleri, så er det utroligt hvilke detaljer der dukker op! Meget fascinerende;)
  Dejligt med en “pjække”-dag. Har heldigvis kun mødt et løftet øjenbryn over min søns fravær. Resten har forståelse for den familiære værdi af sådan en dag. Og så er lidt kunstudstilling vel heller ikke helt dårligt for en 8-årig?

  1. Sikke en fed idé!
   Børn er de bedste makkere at have med på kunstmuseum.
   De ser alt det, voksne ikke lægger mærke til.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s