Star and stripes

Da jeg i forgårs skrev at jeg  havde købt en t-shirt i Zara til min datter, var det kun en halv sandhed. Eller en kvart… Der røg også en bluse ned i kurven. Og en kjole. Og et par leggins. Men de har altså nogle fine ting til absolut rimelige priser, og så er det vel ok? Fik det hele for under 250 kroner. Og hun vokser jo, så hun skal have nyt tøj. Og man kan bestemt også få et kick ud af at shoppe til sine børn, når nu man ikke kan købe til sig selv. Fint alternativ.

Jeg har altid godt kunne lide striber. Især om sommeren. Og til børn. Derfor kunne jeg ikke lade denne her fine bluse ligge på hylden. Let strik og med en stjerne på brystet. Perfekt til de kølige sommeraftener.

I eftermiddag skal vi en tur til “Nord”. Øen her kan man dele i nord og syd, vi bor på syd-delen og al intensiv shopping foregår på nord-delen i hovedstaden Santa Cruz. Vi kører sjældent derop, for det ender som regel med at blive en heldags-udflugt og med to halvtrætte børn på bagsædet kan det godt blive en lang dag. Så maks. et par gange om måneden er der adgang til H&M, Blanco, Pull and Bear, Ikea (hvor man kan få lakridser og remoulade!) og flere af de gode forretninger. Hernede sydpå har vi (heldigvis!) både Zara, Stradivarius og en (lille) Mango, men det er altså noget andet at shoppe i et rigtigt indkøbscenter. Med det hele inden for gå-afstand. Dagens indkøb må blive i Footlocker, hvor jeg skal finde mig et par behagelige sommersko. Ender sikkert med et par beige Converse klassikere, men udvalget skal selvfølgeligt lige undersøges først. Så god shopping til mig og rigtig god weekend til dig!

Har tjekket vejrudsigten derhjemme (altså hjemme i Dk), det lader til at der er sommer og sol, skønt!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s