Elektronik + vand = dårlig combo

Pyha, det har været nogle travle dage. I weekenden skulle vi lige have afviklet en rund fødselsdag, og i denne uge har min store dreng haft eksamener både mandag, tirsdag og onsdag. De afsluttende eksamener i matematik, dansk og natur og teknik/samfundskundskab inden sommerferien. Og han er altså kun 7 år og går i det der svarer til 1. klasse. Niveauet er højt hernede (selv for en helt almindelig kommuneskole) og lektierne er mange.

I fredags tog vi til Nord for at shoppe. Og mit mål var at komme hjem med at par sko. Og det gjorde jeg! To par, faktisk! Bare ikke til mig selv… Der må helt sikkert være andre mødre derude, der kender det der med, at man skal finde noget til sig selv, men ender med at komme hjem med tre poser tøj og sko til ungerne…. Et par kondisko til storebror og de fineste cool sneakers til lillepigen. Sorry, kunne bare ikke stå for dem. Men de er både bløde, brede og behagelige (vidste ikke at Adidas rent faktisk har en “Ortopæd-linje”  OrthoLite inden for deres børnesko-kollektion)… Men jeg måtte kigge langt efter et par klassiske Converse All Star til mig selv. Der var mange fine farver at vælge imellem. I størrelse 44. Og ellers var der mange rappe modeller med tweed og skind og andre fancy detaljer. Men jeg vil jo bare have en klassiker! Der kan bruges til det meste. Men fred være med det, for det viste sig at klassikerne koster 64 euro! Som i 480 kroner! Kan man ikke få dem billigere i Danmark på tilbud? Så jeg klikker ind på min ven eBay, hvor de inkl. porto kan fåes til 365 kroner. Og for 170 kroner ekstra (stykket – altså pr. par, ikke pr. sko) kan jeg få et par med til ungerne.

Som plaster på såret – eller hvad man nu kan kalde det, når man skal bruge en undskyldning for at købe Chanel – forærede jeg mig selv en Le Vernis neglelak (har du læst med her før, ved du at det er min skønheds-item-last). Valgte Beige Pétale 567 fra denne sommers kollektion. Uden tvivl den mest kedelige neglelak jeg nogensinde har ejet. Absolut intet festligt over den. Farven er en fin, sart, næsten-ikke-til-at-se beige og det var lige det jeg manglede. Den er nem at lægge på neglene, tørrer hurtigt og varer (med 3 lag) mindst 4 dage. Ved jeg, for det er 4. dag jeg har den på i dag og der er ikke en ridse at se. Den er derimod stadig fin og meget blank. Klassisk og elegant, kan gå til ALT. Ligner mig nu ikke at være så diskret når det gælder neglelak, men måske behøvede jeg et modspil til det sidste halve års vilde farver: Black Pearl, Splendeur, Mimosa osv..

Den sidste uges højdepunkt er helt sikkert at min datter på 14 måneder er begyndt at gå. Og løbe. Hvilket betyder at hun på 2 nano-sekunder kommer fra den ene ende af huset til den anden. Godt vi har et lille-bitte hus på bare 70 m2. Så troede man lige at hun stod ved siden af en, men nej, med små, hurtige, musestille skridt er hun løbet… ja hvorhen???? For det meste ind på (stakkels) storebrors værelse. Han har nemlig enormt meget spændende legetøj. Men deler gerne. Og det som små børn ikke må røre er kommet sikkert væk i 1 meters +-højde. Den kære lille pige har så samtidig fået en mani: at tage ting med sig når hun spæner rundt. Og lægge dem fra sig igen. På nye steder. I eftermiddags kunne jeg derfor på et tidspunkt konstaterer at følgende manglede fra stuen: lille fåreskinds-gulvtæppe, fjernbetjeningen til fjernsynet, én sko, fars motorcykel-nøgle, en til sko (men fra et andet par), min mobiltelefon og en bog. Tæppet fandt jeg under storebrors seng, den ene sko i brusekabinen, mobiltelefonen i en kasse med legetøj, bogen i vasketøjskurven, motorcykelnøglen i en lego-bil, den anden sko mangler stadig. Og fjernbetjeningen? I kattens vand-skål…..

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s