Berlin my love

Her har været lidt stille…. Kombien af studiestart, arbejde og tilværelsen som single mor til 2 tager al min tid. AL min tid. Men hey, det er ok – for jeg er vild med det hele! Alligevel er det nu tid til en timeout. Et break i hverdagen. Første ferie uden børn i 10 år. Jeps, jeg kalder det ferie! Hele – hold nu fast – 2 dage i Berlin! Uden børn (som jeg sikkert kommer til at savne helt vildt – men det kan også være sundt engang i mellem) og computer (kommer jeg sikkert også til at savne. Thank God for iPhone!). Har pakket (hånd)bagagen! Lykkedes faktisk kun at få pakket det jeg havde i tankerne; tasken er ikke engang fyldt og det vejer under 10 kg. Klapper mig lige på skulderen. Må bare huske ikke at shoppe. For meget. Bliver sgu svært med ny løn på kontoen….

I´m off! Sender et postkort;)I <3 Berlin

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s