Berlin 1

Nøj, hvor var det lækkert! Jeg er helt forelsket. I Berlin! Se bare, hvad 3 dage i denne skønne by kan gøre. Alle mine fordomme om sure pølsetyskere der lugter af sauerkraut, er fuldstændig manet i jorden. Jovist er der stadig en del meget tyske tyskere (især dem i uniformer – se bare Deutsche Bahns pesonale – der taler “only a little bisch inglish”), men man skal lede længe efter et venligere folkefærd end berlinerne! Hjælpsomt personale i butikkerne, søde tjenere på restauranterne, hyggelige folk på gaden – og med et smil kommer man langt, når man ikke kan tale tysk.

Go there!

Her lidt billeder fra min søsters hyggelige berliner-lejlighed på Bergmannstrasse, hvor vi boede under turen.

Berlin1.1Berlin1.2Berlin1.3

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s