CFW – over and out.

Ferien er for længst overstået og i morgen skal ungerne i skole og børnehave. Copenhagen Fashion Week er forbi og på arbejdet kan jeg se frem til en spændende uge med opfølgning på denne. Selv om jeg først starter skole (4. og sidste semester!) d. 26. august, bliver hverdagen i morgen nogenlunde normal igen. Tak til min søde familie, der har været hjælpsomme med at hygge med ungerne, mens jeg har haft travlt i hele sidste uge. Det er sat´me besværligt at (forsøge at) være karriere-kvinde, når ungernes far bor 5000 km væk.

Image

Har 1000 ting at skrive om, men for ikke at fyre det hele af på en gang efter denne halvlange pause fra bloggen, lægger vi blødt ud med lidt fra CIFF KIDS Trend Show. Showet kunne ses torsdag-søndag kl. 13 i CIFF KIDS Hallen i Bella Centeret. Det er altid en fornøjelse; på showet vises tøj fra rigtig mange af de udstillede mærker på messen og børne-modellerne er bare skønne!

Image

Jeg nåede også til reception for udgivelsen af Less Magazine, et online-magasin der hylder “Slow clothing”, hvor der bl.a. lægges vægt på bæredygtigt håndværk og kvalitet. We like! Min dejlige søster P har taget en del billeder til bladet, der kan læses her: Less Magazine

Ahhh, dejligt at være tilbage! Vi ses lige om lidt igen.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s