Spanien….

Sommerferie YEAH! Pyha, det har været et travlt forår – heldigvis på den fede måde. Skolen er fortsat det helt rigtige valg og studie-jobbet er bare verdens bedste! Ungerne er de skønneste der findes, bilen kører 7-9-13 fortsat godt deruda´(med 10 år på bagen – man er vel på SU), og selv om lejligheden mangler et værelse, er det ikke det værste sted i KBH NV, man kan bo (mit soveværelse, som jeg deler med trunten på 3 år, bliver langsomt invaderet af pink, lyserød og lilla. Må snart have eget værelse igen!).

Sidder på 3. uge i Spanien og er godt splittet mellem at hygge med familien hernede og savne familie og venner derhjemme. Har altid elsket den danske sommer, og glæder mig til at komme hjem igen sidst i juli. Starter skole sidst i august (sidste semester), så måneden er afsat til arbejde – startende med en spændende modeuge. I love it (må gerne siges med bedste Ole Henriksen accent)!

Vi ses!

Spanien

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s