Sunny Sunday (+Eurowoman)

Efter en lang uge med sygt barn, seriøs opgaveskrivning og en gennemsnitligt nattesøvn på 5½ time er jeg træt. Denne nat lykkedes det mig at få 6½ times søvn (for der var jo liiige en film jeg skulle se sent i går aftes, og lillepigen – der er fuldstændig ligeglad med at der står søndag i kalenderen – vågnede as usual klokken halv syv)…. Så da jeg i oversize t-shirt, morgenhår og kinasko traskede ud i køkkenet og fik øje på det uåbnede Eurowoman (der var kommet med posten i går) på køkkenbordet, blev der dømt pædagogisk ukorrekt morgen. Og mens ungerne spiste morgenmad i selskab med Nickelodeon, kunne jeg sætte mig i en lille times tid ved køkkenbordet med lun café latte og smækkertlækkert læsestof. Helt uden dårlig samvittighed!

Solen skinner som på en dejlig forårsdag, så jeg vil gå en lang tur – hen og drikke té hos mormor på Frederiksberg – og glemme at det snart bliver blæsende efterår (men hey, så er der undskyldning for at købe nyt tøj igen – og det er skal man ikke kimse af):)

Ha´ en dejlig søndag!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s