The pleasure of nice details

Det er ved at være længe siden jeg har købt noget til mig selv. I sidste uge blev der købt vintertøj og støvler til ungerne. Ja, det lyder åndssvagt, for vi er i september og det er 17 grader udenfor – but it´s a jungle out there! En jungle af ivrige forældre, der alle ved præcis hvilken model i hvilken farve de vil have til deres poder – og venter man til oktober med at shoppe vintertøj til ungerne, er der bare de sørgelige rester tilbage. De kedelige farver i mærkelig størrelser – og modeller der ikke er vandtætte og ALDRIG kunne vinde en test i Søndagsavisen….

Bukser fra H&M og favoritblusen fra Won Hundred. Strike a (sitting) pose!

Nå lille sidespring! For det jeg ville fortælle var, at jeg shoppede lidt til mig selv i går. Et par lækre bukser fra H&M til bare 79,- (som jeg dog købte et nummer for stort må jeg i dag erkende…. Men hellere for store end for små!) og en strikket bluse. Skulle bare bruge en basic sort trøje, du ved sådan en man lige snupper med på farten – hvis det skulle blive koldt – og som passer til alt. Endte med en mørkegrå model med rævehoveder i sort (blev alligevel for kedeligt med plain sort denne gang).

Ny bluse, hjemmesyet “pose” og fin lille kuvert til kvitteringen.

Det bedste af det hele var den fantastiske betjening jeg fik, der hvor jeg købte trøjen. En hyggelig og personlig forretning med en blanding af eget design og fede mærker på hylderne. Og efter at have betalt fik jeg blusen med i en hjemmesyet pose. Heri lå også bon´en i en lille håndlavet kuvert. Det er da klasse! Tak til Walk-in-Closet for en fed shoppe-oplevelse!

Pssst…..: Du finder Walk-in-Closet på Frederikssundsvej 29, København NV. De har også super-lækket tøj til babyer og smækre-lækre hjemmesyede puder. Blandt andet.

It´s been a while since I´ve bought something for myself. Lately I have been shopping winthers clothes and boots for the kids (I know! It´s only september – but it´s the only way to get the good stuff before it´s sold out!) But yesterday I got my hands on these great pants from H&M and a knitted shirt – great for autumn! They had an excellent service at the shop where I bought the shirt; when I paid they put my shirt in a cute homemade bag (for free) and my receipt went in to a handmade envelope. That´s a detail that keeps costumers coming back! Walk-In-Closet can be found in Copenhagen NV.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s