Ferie-Flash

Den lille sover og drengene er i poolen. Selvom alle døre og vinduer står åbne, kommer temperaturen ikke ned under 28 grader herinde. Udenfor er der midt på dagen omkring 35 grader, så det er en god idé at holde sig indendørs mellem 12-16. Vi er på Tenerife, og selvom nogle af jer tænker at I gerne vil bytte det danske regnvejr for den canariske sol-garanti, så ønsker jeg mig 10 grader mindre! -Men varmen er selvfølgelig en god undskyldning for at spise is is is:)

Det sydlige Tenerife er i dette øjeblik ved at blive hærget af en voldsom skovbrand i bjergene. Flere landsbyer er i farezonen og enkelte huse er blevet flammernes bytte. Vores lille røde hus på bjerget ligger i den evakuerede zone og har 7-9-13 indtil nu undgået flammerne. Men ilden er tæt på og ude af kontrol, og høje temperaturer og vind gør det ikke bedre, så vi går og er en anelse nervøse…. Pga af min kærestes arbejde bor vi for tiden i en lejlighed ved kysten (han arbejder for kyst-redningstjenesten og skal stå stand-by 24 timer i en måned i træk, så vi SKAL bo max 10 min fra havnen), så det er heldigvis ikke noget problem at skulle “genhuses”.

Har lige været i brusebad (lidt bare fordi, meget for at køle ned). Kombinationen af farvning, pool, saltvand og stærk sol er hård for håret, så hver anden dag kommer jeg en gavmild portion Dry Rescue Leave-in Treatment i. Der bliver brugt solcreme i enorme mængder og fryseren bugner af 5 slags is. Varmen giver tørst og jeg drikker vist omkring 3 liter vand om dagen (bonus: kan ses på huden, der er frisk og gennemfugtet. Note til mig selv: Drik meget vand. Hver dag. Året rundt. I know!).

Hyg jer:) Drik vand. Jeg sender sol og varme nordpå!

//Line Karen**

2 kommentarer til “Ferie-Flash”

  1. Skønne billeder – og så håber jeg da virkelig, at jeres hus ikke rammes – pyhh, det må være hårdt, at tænke på, at man kommer tilbage til store brændte arealer 🙂
    Håber de får det under kontrol 😉

    1. Tak for det – alt vel omkring huset. Men der brændt et helt forfærdeligt stort stykke skov og naturreservat, og det er bare så trist. Men det er stærke træer, så forhåbentligt er der skov igen i løbet af få år…

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s