Shoppe-abstinenser!

Pyyyyyyyha! Her er stadig meeeeget varmt – i går 38 grader. I skyggen! Så ud over at spise en masse is og drikke vand vand vand (og et enkelt glas kold hvidvin), holder jeg mig i skyggen i de varmeste timer. Eller springer en tur i poolen ( der dog er lukket ml 15-17, så beboerne får fred til at sove deres siesta).  Når den lille sover bliver er der tid til at surfe lidt (på mac´en, desværre ikke i bølgen blå), hvilket i dag førte mig til DANSK´s hjemmeside. Og når nu min side hedder “dejligdansk”, skal DANSK (der både er dejligt OG danskt) selvfølgelig nævnes. -Ikke at forveksle med magasinet “DANSK” (der helt sikkert også snart får et ord med på vejen).

Mia Jexen i Sikita Dress fra DANSK. Så fin!

DANSK er en dejlig butik på Istedgade 64, København V. Her sælges tøj af eget mærke “DANSK”, der dog også kan købes på nettet og i flere andre forretninger rundt omkring i landet. Deres tøj er klassisk med et tvist og af høj kvalitet. Desværre i et prisleje der er lidt for højt til min SU-pung, men jeg har heldigvis en søster jeg kan låne af. Men når jeg bliver rig – eller bare får en helt almindelig indkomst – vil DANSK helt sikkert se mere til mig. Den gode kvalitet og betjening er alle pengene værd!

Elsker elsker elsker den grønne farve! Stefanie Knit og Søs Shorts fra DANSK
Mon dette Sømine Playsuit bliver mit en dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mellemtiden vil jeg glæde mig til at komme hjem fra ferie til den lille pakke der ligger med Forrest&Bob undertøj og venter på mig. Sorry, jeg måtte bare shoppe lidt på nettet. Har seriøse shopping-abstinenser!

2 kommentarer til “Shoppe-abstinenser!”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s