Sunday sunday

I dag har jeg levet af “Cup-a-Soup” og kamilleté med honning. Har været forkølet i en uge nu, og troede lige jeg kunne vinke farvel til snuen i går. Men nej, i morges vågnede jeg med et hoved på størrelse med en weekend-taske (fyldt) og jeg snøvler så meget, at alt hvad jeg siger bliver besvaret med et “Hvad?”. Havde ellers taget 3 par nylonstrømper og 4 (ja 4!) par strømper på, da jeg var ude i fredags. Så jeg var helt sikker på ikke at blive kold. Og det blev jeg vist heller ikke, men kroppen vil altså noget andet end at gøre mig rask lige nu…

P i Øksnehallen foran Munderingskompagniets stand. De har det lækreste undertøj (lavet i samarbejde med Den Kongelige Danske Ballet)! Jeg burde have sat et billede af mig selv på, men jeg kan bare ikke se anstændig ud på billeder.

Nåede heldigvis lige en tur forbi CPH Vision i Øksnehallen med søster P i går. Det var lige hvad jeg trængte til after en lang fredag i godt selskab og (alt for) meget Barolo (hov, nej, vent… kan man få for meget af det?).

 

Min søde mor, der har hygget sig med ungerne mens jeg var ude, fik god chokolade i de fineste æsker fra Simply Chocolate. Ikke til at stå for!

3 kommentarer til “Sunday sunday”

  1. Selv tak for det gode selskab. Og “nej”, man kan ikke få for meget Barolo – eller Amarone, for den sags skyld:-)

    God bedring, smukke!

  2. Hej!
    Er du med på en lille leg? Se mit seneste blogindlæg, hvor jeg har valgt at “tagge” dig (der står i blogindlægget, hvad det går ud på). Håber du er med på spøgen!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s