Creative

Nu lagde overskriften lige op til den helt store kreativitet! Det har der såmænd også været i det lille hjem, men ikke af den fashionable slags: jeg har bygget gevær. Eller det vil sige vi, for det var min søn på 8 og jeg, der var nødt til at kaste os ud i en omgang med limpistolen. Jeg brugte en halv eftermiddag i centrum på at lede efter det helt rigtige Star Wars Clone Trooper Gevær, men kunne kun finde pistolerne. Og de duede altså ikke. Men ingen sure miner her! Det var superhyggeligt og med diverse æsker, plastikdimser og andet genbrug fik vi bakset det helt rigtige våben sammen. Knægten er stolt. Mor gik i barndom. Og vi hyggede. Overskud og kvalitetstid, mand, jeg kommer til at sove godt i nat!

Den skal altså se sådan ud!

2 kommentarer til “Creative”

  1. Nej, hvor hyggeligt… det er fint man kan købe alverdens ting til “ungerne”, men nr. 1 er, når man som du, får fremstillet noget i fællesskab, som oven i købet er så fint 😉
    Engang (under Harry Potter-bølgen) fik min ældste søn og jeg lavet en tryllestav (simpelt, jeg ved det), men den var så stort et hit, at den gik i arv til lillebror og alle vennerne ville hellere have sådan én, end dem, man kunne købe i legetøjsbutikkerne 😉 Nice!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s