Skoletid

Jeg er startet på ny uddannelse i tirsdags, så denne uge på studiet er gået med intro og lær hinanden at kende-arrangementer. Ret hyggeligt. I dag stod den på bogstav-skattejagt og modeshow af fashionable toilet-papir-kreationer. Måske ikke så gangbart i virkeligheden, men skægt det var det!

2 thoughts on “Skoletid”

  1. Det er skideskægt (undskyld 80´er udtrykket;) )! Vi kan jo lige mødes for coffee i vinterferien (efter skole, det er jo ikke alle der har sådan et lærer-luksus-job med 40 ugers ferie om året), så kan vi kvidre og sludre.
    Vi ses tærte!

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s