Bottega Veneta – lidt, men godt

Hvis jeg var rig ville der sandsynligvis stå en Intreccio Memory Nappa Tote, en Intrecciato Light Calf Bag samt et par tasker mere fra Bottega Veneta på min hylde…. Men det er jeg ikke, så jeg må nøjes med lidt mindre. Og med udsigt til de næste par år på SU, må jeg vist væbne mig med tålmodighed inden dét ønske bliver opfyldt. Men det er også ok, for som man siger “All good comes to those who wait”.

Men jeg har længe været betaget af Bottega Venetas univers, der for mig er indbegrebet af ultimativ kvalitet og klassisk elegance. Så jeg måtte bare eje dette fine armbånd, da jeg så det for nogle år siden! Det var prismæssigt inden for rækkevidde og det har været alle pengene værd. Armbåndet er i flettet læder med en lille sølvplade på. Det passer til det meste, jeans eller kjole, og nu hvor det er blevet en smule slidt i kanterne og mere blødt i læderet er det bare endnu bedre! Det fås i mange farver, og selv om det frister at købe et (eller flere) mere, holder jeg mig for tiden til det chokolade-brune. Så mangler jeg bare en taske der passer til i farven:)

2 kommentarer til “Bottega Veneta – lidt, men godt”

  1. Super fedt armbånd! 🙂 Jeg drømmer også om et par tasker fra Bottega Veneta..hvem der bare havde et par tusinde eller ti i overskud 🙂

    1. Tak for det:) Jeg sidder lige og tænker, at hvis jeg lægger en tier i sparegrisen hver dag i 3 år, så skulle der være til den første BV-taske. Må hellere komme i gang med det samme;)

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s