Gourmet Hallerne

Jeg mødtes i formiddag med søster P, inden hun skulle videre på gymnasiet. Det øs-regnede udenfor, så vi krøb i skjul i Torvehallerne på Israels Plads. Fantastisk sted! Jeg var derinde i december og spise vildsvin-sandwich og handle lækkert økoguf til mors julegave, men dengang var der proppet med mennesker. Det var der ikke denne regnfulde torsdag formiddag. Vi fik os en lun latte med rosinsnegl og chokoladecroissant, og slentrede herefter en tur rundt og så på det hele. Og fik en smagsprøve hist og pist. Og ja, det koster mere at handle her end i supermarkedet, men det kan slet ikke sammenlignes. Her får man friske råvarer i udsøgt, udvalgt kvalitet. Stedet emmer af hygge og man kan bruge timer på at fordybe sig i sælgernes boder. Kan anbefales!

 

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s