Downtown

Bliver du også hilst velkommen af Downtown hver morgen, når du åbner mail? Downtown.dk er en mail-service, der dagligt sender tilbud på alt muligt mærkeligt med en besparelse på mindst 50% i forhold  normalprisen. Jeg er selv stor fan og har efterhånden fået købt en del derinde. Brunch, manicure, sandwich, gavekort til tøj, kopper, tatoveringer, frisørbesøg, ansigtsbehandlinger og meget mere. Når man har købt et af dagens tilbud får man fremsendt et værdibevis. Hvis man alligevel ikke når at indløse værdibeviset inden fristen udløber (som regel efter 3-6 måneder), bliver værdien af værdibeviset tilbageført til ens downtown-konto (minus et lille administrations-gebyr). Det skete med en tandblegning til 1500,- som jeg ikke fik brugt, og vupti, så stod der pludselig rigtig mange penge på downtown-kontoen. Og så er man jo endnu mere fristet til at sige ja til de gode tilbud!

I går indløste jeg et værdibevis hos frisør Icank på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Super hyggelig lille salon med god atmosfære og god té, og ejeren selv fører saksen med hurtige, top-tatoverede arme. Under hårvasken sidder man i en massagestol, der sørger for dyyyyb afslappelse. En hovebundsmassage bali-style med tilhørende hårkur gjorde det kun bedre og jeg var nærmest faldet i trance da jeg skulle hen i frisør-stolen. Jeg skulle bare have klippet spidser, så jeg forventede ikke den store forandring. Mit hår er typisk nordisk: blond, tyndt og fladt. Øv. Men Hr. Icank selv fik mig stylet med kæmpestore flagrende prinsessekrøller og jeg følte mig SÅ elegant og smuk da jeg forlod salonen. God oplevelse til bare 225 kroner.

I morgen tager jeg forbi Herman´s Coffee and Tattoo og bestiller tid til min næste tatovering….

2 kommentarer til “Downtown”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s