Nørrebro Station

Nørrebro Station ligger på ringbanen der kører mellem Ny Ellebjerg Station og Hellerup Station. Herfra kører der også en del busser bl.a. 4A, 5A og 350S. Jeg kommer der ikke så tit, da jeg foretrækker at tage metroen fra Flintholm mod centrum – desværre går der vist lige et årti endnu inden der kommer metro til Brønshøj. Og til den tid er jeg nok den der er flyttet…. Men forleden skulle jeg med toget til Hellerup og kørte via Nørrebro Station. Og lagde mærke til stationens flotte tag.

Næste gang du skal med toget fra Nørrebro Station, så husk at kigge op. Stationen er slidt og fuld af grafitti, men taget mellem de to perroner er et kig værd. Udført i træ som man gjorde det i gamle dage.

2 kommentarer til “Nørrebro Station”

 1. Jeg elsker Nørrebro station! Tak for dine billeder! Jeg har tilbragt meget tid på Nørrebro station, hvor jeg tog toget hjem fra træning i ‘gamle dage’ – læs: sen90 og 00’erne, så det er ren memory-lane!
  At kigge op var netop det bedste ved stationen.
  Jeg bliver dog lidt gammel-tante-forarget over al den graffiti ….
  Gitte

  1. Hej Gitte!
   Jeg er glad for at have taget dig en lille tur op ad Memory Lane:) Og jeg syntes bestemt det er helt i orden at blive forarget over al den graffiti! Ingen gammel tante dér;) Når der endelig en sjælden gang bliver renset graffiti af vægge og i elevatorer, går der ikke mange dage inde der er nyt. Ærgeligt….
   God Jul!
   //Line.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s