Idol

Min søn på 8 år har 3 danske idoler: Rasmus Seebach, Burhan G og Shane. Shane Brox, hvis du skulle være i tvivl. Ham der kan bygge alt muligt ud af genbrug og gamle ting, og samtidig laver sjove og skøre historier til. God inspiration til ungernes leg. Vi har selv et “Shane-hjørne” på børneværelset. 4 store kasser fyldt med genbrug, alt fra tomme (vaskede) mælkekartoner til æggebakker, gamle (vaskede) strømper og müslikasser. Herudover to hele skuffer fyldt med gamle knapper, kaspler, propper og andet småt nips og dimsedutter. Og det bliver flittigt brugt!

Så når nu man bor i København og Shane har juleværksted med show i Fields hver weekend i julemåneden, kan man som mor vel ikke være andet bekendt end at tage derhen, vel? Og selvom jeg hader indkøbscentre i weekenden og endnu mere i weekender op til jul, pakkede vi lillesøster i klapvognen og drog med metroen til Ørestaden. Og det var det hele værd. Shane lavede et fint lille show og havde bagefter stort overskud og god tid til at møde ALLE sine små fans. Min søns glæde og stolthed over at møde sit idol var helt sikkert også værd at stå en halv time i kø efter. Altså køen for at møde Shane personligt. Se bare:

Hvis du selv skulle få lyst til at tage ungerne med ud og møde Shane er der mere info her: http://www.fields.dk/events/shanes-julevaerksted.aspx

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s