Whittard til hygge-de-luxe

Advarsel: Hvis du kan lide god te og varm chokolade, så besøg IKKE Whittards hjemmeside! Her sælges alverdens te, kaffe, varm chokolade og tilbehør. Og der er såååå meget dejligt at vælge imellem. Jeg er pt. ved at arbejde mig igennem hot chocolate-sortimentet, og lige nu står Luxury, Chilli og Ginger på hylden i køkkenet. En bøtte chokolade-pulver på 375 g koster £5.50, og ud over at smage møghamrende godt, så er de så fine, at de bør stå fremme. Der er pt. 18 forskellige varianter.

Men vent, der er mere! Tag et kig på deres Instant Tea-bøtter. Teen er nem at lave og smager godt, men selvom du ikke er te-drikker kan du sagtens investere i et par stykker, bare til pynt og gæster. Prisen for 250 g instant te er £5.50. Køb gerne et par stykker ekstra, de kan bruges som en sød værtindegave.

Der er for tiden 10% rabat til alle, der handler på hjemmesiden for første gang.

www.whittard.co.uk

Glem ikke at bestille en pose mini-marshmallows  til den varme chokolade (£4.00)!

Og så et stykke hjemmebagt drømmekage til....

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s