Max Mara

En Max Mara camel-frakke er en udødelig klassiker og ofte det første man tænker på, når der siges Max Mara. Frakken, der første gang så dagens lys i 1981, er evigt populær og har inden for de sidste par vinter-sæsoner fået endnu en renæssance.

Udstillingen “Coats! Max Mara 60 years of Italian Fashion” kan for tiden ses i Moskva…. Hvis du alligevel lige skulle derhen en tur (indtil 10. januar 2012). I den anledning har kunstneren Valery Katsuba lavet en fotoserie med dansere fra den anerkendte, russiske Bolsjoj-ballet. Se mere på http://anniversary.maxmara.com/en/anniversary-home-page#

For at fejre 60 års-jubilæet har Max Mara lavet en særlig udgave af frakken The  Anna Anniversery Coat. Frakken er opkaldt efter Leo Tolstojs  heltinde Anna Karenina, formen er inspireret af Fabergé-æggene og den er udstyret med mink-krave og guld-damask.

En fin, russisk dukke er det også blevet til. Max Mara Maggie Doll er en sjov nyfortolkning af de klassiske babuschka-dukker. Den russiske kunstner Elena Koba har designet dukken, der forestiller modellen Maggie Rizer som hun så ud i kampagnen fra 1998 – fotograferet af Richard Avedon. Dukken er fremstillet i træ og håndmalet. Se iøvrigt Maggies egen kommentar til dukken på http://beamakesthree.com/2011/10/04/max-mara-turns-60/

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s