Loppefund

Jeg skal have gæster til kaffe og kage i weekenden, og syntes i den anledning at det er på tide med en fin kaffekande! Havde ellers tænkt mig at jeg skulle en tur ind til indre by for at lede, men da jeg tilfældigvis gik forbi Kirkens Korshærs butik i Vanløse, og kunne slet ikke stå for denne smukke kande, der stod og kaldte på mig i udstillingsvinduet. Pris: 15 kroner.

4 thoughts on “Loppefund”

Any comments on this issue?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s