Hjem igen

Som den opmærksomme læser nok har opdaget, har der ikke været stor aktivitet på bloggen her i sommer-månederne. Det skyldes dels at vi har været på sommerferie (uden computere!), men også at der er sket meget der krævede min tid. Lidt for meget, hvis du spørger mig. Jeg er nemlig flyttet. Eller “vi” er flyttet, for ungerne er flyttet med. Jeg besluttede mig for, at nu kunne det være nok med husmoderlivet i Spanien og tog de 5000 km hjem til lille Danmark. På “Hvem”-siden står der nu “For tiden bosat i København” i stedet for “på Tenerife”, og at jeg skrev om “livet som udlandsdansker” er nu ændret til “livet som supertjekket mor” – wannabe, vel at mærke. Jeg håber inden for kort tid at kunne fjerne “wannabe”-delen!

Så fra nu af vil der blive rapporteret fra min dejlige lejlighed i et af Danmarks grimmeste højhuse (der til trods for sin grimhed er både fredet og stemplet som arkitektonisk perle) – jeg undskylder på forhånd de hårde ord over for arkitekten og de naboer, der er stolte af at bo i “perlen”. Men det er jo ikke det ydre der tæller, og jeg er faktisk rigtig glad for vores nyistandsatte 3´er, der netop i dag har fået sat de fineste franske døre i i stuen. Så mangler jeg bare at få pakket det sidste ud (men tro mig, der mangler meget!), så er det tip-top-dynamo!

 

P.S.: Arbejde søges!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s