Superflotte tattoos fra den egyptiske mytologi.

En af mine gode venner kunne forleden stolt fremvise sine nyeste tatoveringer på underarmene. De er lavet af en af hans veninder, der også har fundet på motivet ud fra hans anvisninger. SÅ flot med mange fine detaljer.

3 kommentarer til “Superflotte tattoos fra den egyptiske mytologi.”

    1. Hej Rikke.
      Der er lavet af en pige som jeg ikke kender personligt; hun er ven af ham med tatoveringerne – jeg tror hun hedder Marta. Og hun er slet ikke tatovør (endnu)! Det er kun hendes 5. tatovering. Hun har tegnet og lavet skulpturer stort set hele livet – og er virkelig dygtig – og tænkte at hun så også lige ville prøve om hun kunne tatovere. Tja, resultatet taler for sig selv:) Hun holder til på Tenerife, og jeg skal nok sige til hvis hun en dag begynder at tatovere “offentligt”.
      Hej fra Line!

  1. P.S.: Tatoveringen forestiller “Isis” – mor til Horus og søster og kone til Osiris, som hun reddede og vakte til live efter at deres bror havde dræbt ham og fordelt hans rester over Egypten… Hun er gudinde for kærlighed og beskytter af de døde (er ikke 100% sikker, så kontroller gerne:) ).

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s