LOVELY LOEWE

Skærmbillede 2013-11-03 kl. 00.16.47

Kelly, Birkin, Alexa, Bardot, Del Rey, Greta og Gisela. Kær taske har mange navne. Og nu har Loewe lavet en “Cruz”-taske, opkaldt efter deres ambassadør Penélope Cruz. Spanske Loewe har siden 1846 repræsenteret det ypperste i luksus-produkter inden for lædervarer, tøj, accessories og parfume. Alle deres tasker er håndlavede og virkelig lækre. Jeg må altid lige en tur forbi Loewe-butikken, når jeg mellemlander i Madrid – hvor ekspedienten oftest giver mig elevatorblikket og ikke lægger skjul på, at man lige bliver vurderet (a la Pretty Woman). Oftest modtager jeg heldigvis et smil – også selvom jeg endnu aldrig har investeret i noget derfra. Men jeg lover jer kære venner: It will happen! One day. Some day. Jeg er nemlig ikke i tvivl om, at en Loewe taske er en investering for livet.

Cruz tasken er flot – og fås endda i en sjov, prikket variant. Men min true love har gennem flere år været den store Fusta-taske. Plain sort. Guld-detaljer. Påsyet logo. Ahhhhh. Vil du med hjem? Den bronze-farvede er heller ikke helt af vejen. Men nu nøjes jeg lige med en til at starte med. Jeg skal bare lige have sparet de 1200 euro op…. Burde ikke tage mange år.

Loewe_Fusta

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s