SUPERMOR I SUPERMARKEDET

PRINCESS

Kender du det, når man gør noget som man inderst inde ved, at man ikke bør gøre? Spiser en HEL pose Matador-mix, køber de der lidt for dyre sko, drikker det sidste (allersidste) glas vin… Handler i et propfyldt supermarked på en lørdag? Med 2 energiske unger og en sult som en ulv?

Jeg plejer ellers at være rimeligt god til at planlægge mig ud af sidstnævnte situation. Får købt ind i tide (inden ungerne hentes på en hverdag), så jeg kan holde mig på laaaang afstand af de weekendtravle supermarkeder. Men ikke denne gang, na-ah. Det gik som forventet: Jeg fik de 5 vigtige ting på listen i kurven. Og herefter gik det galt. Man er svag, når man er sulten. Især i et supermarked med læssevis af gode tilbud. Plus de førnævnte to meget energiske unger, som jeg forsøgte at købe mig lidt tid og ro af. Jeg ved det; meget upædagogisk! Resultat kunne tydeligt ses, da vi kom hjem og pakkede indkøbsposen ud: De 5 ting fra listen, en pose Kim´s osterejer (jeg plejer ellers ALDRIG at have chips i køkkenskabet – det er for stor en fristelse), 2 flasker god vin (hvor kom de fra?), en pose Kim´s BBQ chips (okay, der var tilbud!), 3 Disney-prinsesser (kom ind i kampen mor) + 3 Lego mini-figurer (well, når lillesøster nu skulle have…).

Konklusion: Jeg vidste det jo godt før. Nu blev det bekræftet: Tag ikke i supermarkedet alene med to børn på en lørdag. Bum. Lego og Disney som bestikkelse bliver lidt dyrt i længden for en SU-økonomi…. Men vinen er god! Og osterejerne står stadig i den lukkede pose. Lidt endnu.

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s