Easter Special!

Hvorfor er det nu lige vi fejrer påske? Påsken er en jødisk fest (den største) og den vigtigste og ældste kristne fest. Ved påsken mindes Jesus korsfæstelse, død, begravelse og genopstandelsen fra de døde. Ved fejringen af genopstandelse er det livets sejr over døden der fejres (venligst lånt fra “godpåske.dk). Og i dag (påskesøndag) er altså dagen hvor Jesus opstod fra graven og en glædesdag for kristne. Det er også “Store Påskefrokostdag”, og du skal måske ligesom jeg til ædegilde (med måde) – jeg står for rejer og brød!

Her er lidt påskeguf – det bliver light i dag;)

Påske

 

Verdens bedste håndcreme! Advarsel: Stærkt vanedannende. Forhandles udelukkende hos Holly Golightly i Danmark Aesop Resurrection Hand Balm, Lakrids Påskeæg fra Johan Bülow – var jeg så heldig at få på mit arbejde. Milde og knasende – på den fede måde! Fin, kanariegul neglelak fra Sally Hansen, netop nu på tilbud i Matas Sally Hansen “Hard as Nails” Mellow Yellow 27

God påske til alle!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s