Overspringshandlinger

Eksamen i morgen. Skal op i alle 15 fag på en gang i en Multiple Choice Test. Glæder mig egentligt lidt – men vist mest til at kunne ånde ud bagefter og tage en slapper. Den sidste måned har været super hektisk med flytning og istandsættelse og eksamenslæsning. Og så er jeg jo lige helt alene med 2 børn, så ingen farmand der lige kan tage sig af ungerne mens mor ordner det praktiske (det er så min undskyldning hvis det ikke går godt i morgen…. Men det gør det! Jeg vilvilvilvilplease så gerne bestå!). Har egentligt rimeligt godt fat i stoffet til i morgen, men selvom jeg havde planlagt intensiv læsning i dag er det indtil nu blevet til følgende:

– tandlægebesøg (men det var jo planlagt, så kan vel ikke tælle som overspringshandling). Men ØV! Skal lige have klaret to huller på mandag, pris 2000,-! Så rækker SU´en altså ikke langt….

 

-Kaffe- og is-indkøb (jeg må jo have lidt til ganen mens jeg læser). Er hooked på Starbucks kolde latter i diverse udgaver. Og lidt Ben&Jerry må man have i den hårde tid…

 

 

– Ringe til boligselskab, der kom til at sende mig en rykker for en husleje der var betalt. Til tiden! Fy fy!

– Ringe til mor. Hygge hygge.

– Sms´e….

– Lidt mail, lidt facebook, lidt google billeder, lidt pinterest…..

– Overvejer om jeg skal sætte en hylde op….

– Eller måske man skulle lægge toppe og t-shirts i farveorden….

– Kigget t-shirts på www.monsieursteve.com (men ikke købt noget. Tænk hvor meget dejligt tøj man kan få for 2000,-….) -efter anbefaling fra Marie Louise på fashionthrowup. Super fed blog iøvrigt…

Må vist hellere tage mig sammen.

God dag! -kryds gerne alle jeres fingre for mig i morgen;)

 

//LineKaren

3 kommentarer til “Overspringshandlinger”

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s