Dejlig dag med Bill og tøserne

En fin lille mandag har det været i dag. Lagde ud med en forelæsning om klassicisme. Fik fri kl. halv tolv, så der blev tid til café-besøg med krebsehale-sandwich og passionsfrugt-limonade inden filmen. Mums! Når der endelig er tid til at gå på café, så skal det også gøres ordentligt! Herefter fortsatte turen med de 2 gode veninder i Vester Vov Vov. Der er intet, som at gå ind og se en film uden forventninger, og blive positivt overrasket. “Bill Cunningham – New York” er en hyggelig dokumentar om den ikoniske, 80-årige gadefotograf for The NY Times, der foretrækker at fotografere folk i bevægelse. Jo værre vejr, jo mere springer de af sted, ikke noget med at standse og posere! Absolut værd at se.

I morgen får jeg nøglerne til min nye lejlighed. Exciting!

2 kommentarer til “Dejlig dag med Bill og tøserne”

  1. Det lyder til at have været en dejlig dag… og selv om jeg ikke tager billeder samtidig, elsker jeg også, at sidde indenfor (gerne på café) og se folk der skynder sig ude i regnen – det minder lidt om en myretue 😉
    tillykke med ny lejlighed!

Any comments on this issue?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s